Dilatatie voegstrips

Soba Inter’s dilatatievoegenstrip- en afdichtingssystemen

Gebouwen en vooral daken worden constant blootgesteld aan de sterke weersinvloeden. Deze veroorzaken bijvoorbeeld driedimensionale bewegingen van de voegen.

Dilatatievoegenstrips, verbindingsstrips en afdichtstrips van Soba zijn gemaakt van synthetisch rubber en dienen als betrouwbare overbrugging van voegbewegingen, sluiten de randen van bitumineuze oppervlakteafdichting af en dichten constructievoegen af.

Breed scala aan producten: dilatatievoegenstrip en afdichtingssystemen, dilatatievoegen (dilatatievoegen) op maat.

Wij helpen u bij de planning, kostprijsberekening en uitvoering; we meten de bouwelementen en dilatatievoegen samen met u ter plaatse en bereiden de benodigde expansiestroken in onze fabriek voor.

Door gebruik te maken van Soba Inter’s dilatatievoegenstrip- en afdichtingssystemen, weet u zeker dat bouwelementen niet “uit de lijn” raken en dat daken en gevels zich gedragen zoals verwacht.

Soba FlamLINE® - RedLINE® - EpoLINE®

Verbindingsstroken van synthetisch rubber. Ze worden gebruikt voor het overbruggen van driedimensionale bewegingen in bitumenafdichtingen en tussen betonmodules. De grote voordelen van deze producten zijn hun geringe dikte, hun absolute vlakheid en hun hoge elasticiteit met compensatie voor bewegingen tot 240 mm.

Een verscheidenheid aan Zwitserse kwaliteitsproducten

Een voegband is alleen effectief als het gebruikte elastische materiaal van goede kwaliteit is. Voor Soba-producten zijn speciale rubbersamenstellingen ontwikkeld. Ze geven de producten een uitzonderlijke kwaliteit en garanderen een lange levensduur van de voegstrips. De kwaliteit van de Soba-productie volgt de kwaliteitsnormen ISO 9001 en QS 2000. Elk Soba-product is herkenbaar aan het merk.

Soba Masterline®

Een verbindingsstrip van synthetisch rubber waarmee bitumineuze oppervlakken kunnen worden afgedicht zonder plaatwerk. Dit stripsysteem kan overal worden toegepast waar een lekvrije afdichting nodig is, zoals balustrades, muren, drempels, ramen en consoles..

Soba CombiLINE®

Een afdichtstrip van synthetisch rubber. Het wordt gebruikt voor het afdichten van niet-expanderende werkvoegen.