Migutan

Waterdichte dilatatievoegystemen

Het uitgebreide programma van waterdichte dilatatievoegsystemen voor bitumineuze lagen, deklagen, vloeibare afdichtingsmiddelen, en plaatsing in beton

In veel projecten – projectbouw en woningbouw – zijn waterdichte dilatatievoegsystemen van vitaal belang voor de bescherming van het gebouw:

Belangrijke bouwonderdelen van parkeergarages, multi-parkeergarages, ondergrondse parkeergarages, voetgangersbruggen, tentoonstellingszalen, keukens, zwembad gebieden, ziekenhuizen, sportfaciliteiten en stadions moeten worden beschermd tegen het binnendringen van water. Goed geplande, langdurige, 100% waterdichte en solide dilatatievoegsystemen worden gevraagd. Het grote aantal eisen met betrekking tot bouwfysica vraagt individuele constructieve oplossingen met deels fundamenteel verschillende types.

Het gemeenschappelijke kenmerk van MIGUTAN systemen is de unieke technologie van een verwisselbaar inzetstuk, met een afdichtende functie bovenop het oppervlak. MIGUTAN biedt ontwerpers en architecten een bewezen systeem aan met een uniek aanbod van toepassingen. Aangevuld met een uitgebreid, goed ontworpen systeem van knooppunten, eindstukken en overgangen biedt MIGUTAN een veilige oplossing aan voor elk individueel geval.