Over ons

Wie zijn we?

DR-Xpansion Joints werkt samen met een aantal bevoorrechte partners om onze klanten te voorzien van bescherming, functionaliteit en architectonische kwaliteit op een permanente basis. Wij bieden een uitgebreide productportfolio aan van dilatatievoeg covers en systemen met uitstekende eigenschappen.

Wij zijn de Belgische distributie partner van ‘MIGUA expansion joint covers’ en ‘SOBA-dilatatievoeg strips’.

MIGUA expansion joint covers

Migua is Europa’s leidende specialist in design, productie en installatie van dilatatie-voegsystemen. MIGUA-producten voldoen aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid en worden veel gebruikt in grootschalige bouwprojecten zoals luchthavens, treinstations, industriële installaties, parkgebouwen, winkelcentra en ziekenhuizen.

SOBA-dilatatievoeg strips

SOBA-inter is de Zwitserse marktleider op het gebied van dilatatievoeg strips en maatwerkoplossingen op het gebied van expansievoegen voor daken. Soba dilatatievoegstrips worden al decennia over de hele wereld gebruikt om voegbewegingen te beheren, constructievoegen af te dichten en om bitumenafdichtingen met een geforceerde verbinding te verbinden en af te dichten.

Kwaliteit

Kwaliteit is de basis voor productveiligheid. Enkel producten die voldoen aan de hoogste eisen bereiken de vereiste duurzaamheid en bekomen de gevraagde garanties.

Klantenservice

Een goede klantenservice gerugsteund door kwalitatieve leveranciers met hoogwaardige kwalitatieve producten staan bij DR-Xpansion Joints centraal.

We combineren technische hoogwaardige oplossingen met architecturaal design, betrouwbaarheid en duurzaamheid, dit alles gestaafd met de nodige garanties.